News

Președintele Parlamentului, Igor Corman, a votat pentru o Moldovă modernă și europeană

Președintele Parlamentului, Igor Corman, a votat pentru o Moldovă modernă și europeană
November 30, 2014

Președintele Parlamentului, Igor Corman, a declarat, după ieșirea din cabina de vot, că a optat pentru bunăstare și pentru o Moldovă modernă, europeană.

video-igor-corman-am-votat-pentru-un-viitor-mai-bun-1417335666

“Am votat cu încredere pentru un viitor mai bun. Am votat pentru bunăstare, o Moldovă modernă, europeană. Vreau să-i îndemn pe toţi cetăţenii să vină la vot, să voteze pentru o Moldovă aşa cum o doresc ei să o aibă. Dacă vrem o Moldovă mai prosperă, să venim astăzi la vot. Există un număr mare de persoane care nu au decis pe cine să voteze. Sunt convins că ei îşi vor schimba decizia”, a declarat Igor Corman.

“Cred că acest Parlament va fi mai bun decât precedentul. Vrem să formăm şi un Guvern european, pentru a ne mişca în direcţia în care vor cetăţenii noştri. Este important să asigurăm o bunăstare în următorii patru ani, să implementăm Acordul de Asociere şi să avem un program de guvernare bine structurat. Partidele noastre au venit cu soluţii foarte bune pentu poroblemele din ţară. Trebuie să asigurăm condiţii cât mai bune cetăţenilor Moldovei”, a mai spus Igor Corman.

Share

Articole pe aceeași temă

0 Commentarii

Nu exista comentarii!

Nu sunt comentarii la acest moment, nu doriți să adăugați un comentariu?

Scrie un comentariu

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *