News

A început spectacolul UCL

A început spectacolul UCL
September 13, 2017

Debut în forță pentru favoritele Ligii Campionilor. FC Barcelona s-a distrat cu Juventus, iar PSG a umilit-o pe Celtic. Bayern Munchen, Manchester și Chelsea s-au impus, la fel, fără emoții.

FC Barcelona a pus-o la respect pe Juventus Torino, în primul meci din faza Grupelor Ligii Campionilor. „Catalanii” au învins-o cu 3-0 pe „Bătrâna doamnă” pe Cam Nou. Messi cu o dublă și Rakitic au înscris în poarta apărată de Buffon.

PSG a demonstrat că se află și ea printre favorite la cucerirea trofeului după 5-0 cu Celtic. Cele mai scumpe două transferuri din istoria fotbalului, Neymar şi Kylian Mbappe au deschis scorul, iar apoi shwo-ul a fost continuat de o dublă a lui Cavani și un autogol.

„A fost difici să ajungem aici, dar până la urmă, întreaga echipă a jucat minunat. Vreau să felicit colegii mei pentru asta. Să înscrii cinci goluri, cu siguranță, nu a fost ușor”, a declarat după meci atacantul PSG, Neymar Jr.
Tot în această grupă, Bayern Munchen s-a impus cu 3-0 în fața belgienilor de la Anderlecht. Echipa lui Stanciu și Chipciu a jucat în 10 oameni din minutul 11.
Cu același rezultat s-a terminat și partida din grupa A dintre Manchester United și FC Bazel. Tot aici, TCKA Moscova a învins-o surprinzător, în deplasare, pe Benfica Lisabona cu 2-1.

Cele mai multe goluri s-au marcat în partida dintre Chelsea și Qarabag. Englezii au marcat de 6 ori în poarta azerilor.

Autor: Gheorghe Lungu

Share

Articole pe aceeași temă

0 Commentarii

Nu exista comentarii!

Nu sunt comentarii la acest moment, nu doriți să adăugați un comentariu?

Scrie un comentariu

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *