News

Atac într-o clinică din Canada. Un bărbat a murit şi o femeie a fost rănită

Atac într-o clinică din Canada. Un bărbat a murit şi o femeie a fost rănită
June 17, 2016

Un bărbat a murit şi o femeie a fost rănită joi după ce au fost înjunghiaţi de un bărbat într-o clinică din Alberta, Canada, atacatorul fiind reţinut de poliţie, relatează realitatea.net.

Potrivit poliţiei din Calgary, oraş din sudul provinciei Alberta, în apropiere de graniţa cu Statele Unite, ar fi vorba despre o dispută internă.

“Sesizările anterioare susţineau că mai multe persoane au fost înjunghiate. Când am ajuns la faţa locului, am descoperit o persoană decedată şi alte două cu răni care nu le pun în pericol vieţile”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din Calgary.

Femeia rănită a fost transportată la spital, în timp ce suspectul, şi el rănit, a primit asistenţă medicală la faţa locului. Purtătorul de cuvânt al poliţiei nu a precizat care este relaţia dintre suspect şi cele două victime, scrie Mediafax.

O recepţioneră de la clinica medicală Olive a declarat că atacul a avut loc pe holul care duce spre clinica de acupunctură.

“Am sunat la poliţie”, a declarat ea, adăugând că pacienţii au fost înştiinţaţi să nu se mai prezinte la clinică pentru programări, în condiţiile în care clădirea a fost sigilată de autorităţi pentru colectarea de probe. O anchetă a fost deschisă în acest sens.

 

Share

Articole pe aceeași temă

0 Commentarii

Nu exista comentarii!

Nu sunt comentarii la acest moment, nu doriți să adăugați un comentariu?

Scrie un comentariu

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *