News

Bilanț tragic în Las Vegas, cel puţin 50 de morţi şi peste 400 de răniți. Printre ei, și un cetățean român

Bilanț tragic în Las Vegas, cel puţin 50 de morţi şi peste 400 de răniți. Printre ei, și un cetățean român
October 2, 2017

Un român se află printre cei 400 de răniţi ai atacului armat din Las Vegas. Mama tânărului a postat un mesaj sfâşietor pe Facebook.

https://youtu.be/N98AcR8ISPI

„Vă rog să vă rugaţi pentru fiul meu Luca, împuşcat în timpul atacului din Las Vegas. Acum el este supus unei operaţii în condiţii critice şi aş aprecia rugăciunile voastre“, le-a transmis Carmen Iclodean cunoscuţilor săi. Luca este stabilit împreună cu familia în statul Nevada, iar mama tânărului de 24 de ani ar lucra în acelaşi hotel în care a fost cazat şi autorul atacului, Stephen Paddock, în vârstă de 64 de ani.

Autorul măcelului din Las Vegas, Statele Unite, este un pensionar de 64 de ani. În urma atacului, cel puţin 50 de oameni au murit, iar peste 400 au fost răniţi, mulţi fiind în stare critică. Atacatorul a fost ucis într-un schimb de focuri cu poliţia.

Amintim că, mai multe rafale de armă automată au întrerupt un concert în aer liber, organizat în faţa unui celebru cazinou din Las Vegas. Martorii susţin că, initial, au avut impresia că este un foc de artificii, distracţie comună în zonă. Panica s-a instalat, atunci când spectatorii au început să cadă, seceraţi de gloanţe.

Bărbatul a tras de la etajul 32 al unei clădiri din apropierea pieţei unde avea loc concertul. El a fost anihilat după un schimb de focuri cu forţele de ordine. Individul nu are legături cu organizaţii extremiste locale sau teroriste şi motivul crimei terifiante rămâne învăluit în mister.

Share

Articole pe aceeași temă

0 Commentarii

Nu exista comentarii!

Nu sunt comentarii la acest moment, nu doriți să adăugați un comentariu?

Scrie un comentariu

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *