News

Bodyguard în acțiune: Campionat Mondial, la Chișinău

Bodyguard în acțiune: Campionat Mondial, la Chișinău
September 17, 2017

Centrul Capitalei s-a transformat pentru o zi într-o pistă de curse cu obstacole. Pe piața central din Chișinău s-a desfășurat Campionatul Mondial de Bodyguard.

Cu viteză și multă adrenalină. Așa a debutat Campionatul Mondial de Bodyguard, care se desfășoară în aceste zile, în premieră, la Chișinău. La competiție participă reprezentanți din 18 țări. Prima probă a fost dedicată șoferilor. Aceștia și-au demonstrat abilitățile de a conduce un vehicul în condiții extreme, contra cronometru.

„Din punct de vedere a organizării este foarte frumos. Noi, cei di România, suntem chiar plăcut impresionați. La fel, suntem impresionați și de nivelul de pregătire a participanților”, a declarat Marian Stoican, un participant din România.

Zeci de oameni prezenți în piață au apreciat dibăcia și abilitățile celor care apără persoanele de la conducere și oamenii de afaceri, supuși riscurilor.
Cea mai originală s-a dovedit a fi echipa din Ucraina, din care fac parte și două femei. Publicul a constatat cu satisfacție că reprezentantele sexului frumos nu cedează în fața barbaților, ba dimpotrivă, pe alocuri, se descurcă mai bine decât ei.

Campionatul Mondial de Bodyguard va dura până marți. Luni, participații se vor duela la proba de trageri, care va avea loc la poligonul de tip deschis Sniping Club din comuna Rădeni, raionul Strășeni.

Autor: Gheorghe Lungu

Share

Articole pe aceeași temă

0 Commentarii

Nu exista comentarii!

Nu sunt comentarii la acest moment, nu doriți să adăugați un comentariu?

Scrie un comentariu

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *