News

BOMBA ZILEI: Veaceslav Platon a fost reținut la Kiev

BOMBA ZILEI: Veaceslav Platon a fost reținut la Kiev
July 26, 2016

Omul de afaceri Veaceslav Platon a fost reținut aseară de serviciile speciale ucrainene, informația fiind confirmată de Procuratura de la Kiev, într-un comunicat publicat aproape de miezul nopții, scrie deschide.md.

Potrivit ultimelor informaţii este vorba despre Veaceslav Platon a declarat Şeful IGP, Alexandru Pînzari, pentru PUBLIKA TV.

Sursele Deschide.MD spun că asupra lui a fost găsit un pașaport fals pe nume ucrainean, iar potrivit informațiilor preliminare el urma să părăsească în regim de urgență țara vecină.

Mai spun sursele noastre, că Veaceslav Platon ar fi fost fost reținut în timp ce ieșea din clădirea în care își are o parte dintre oficii. Acesta era însoțit de câțiva colaboratori cu care încerca să evacueze documente depozitate în mai multe cutii.

Potrivit procurorilor ucraineni, interlopul a fost reținut pentru a fi arestat și extrădat autorităților de la Chișinău. „De asemenea, persoana menționată este verificată de către autoritățile din Ucraina referitor la posibila implicare în comiterea de infracțiuni pe teritoriul Ucrainei”.

Share

Articole pe aceeași temă

0 Commentarii

Nu exista comentarii!

Nu sunt comentarii la acest moment, nu doriți să adăugați un comentariu?

Scrie un comentariu

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *