News

Care-i țara lui Dodon?

Care-i țara lui Dodon?
September 11, 2017

Au fluturat drapelul nerecunoscutei RMN la un concurs muzical din Rusia, iar președintele Dodon le-a mulțumit pentru că i-ar fi reprezentat țara cu demnitate. Este ultima ispravă a șefului statului care, într-o postare pe Facebook, scrie că se bucură că i-a putut ajuta pe cei din grupul „DoReDos” din Transnistria să ajungă la concurs.

„Este o prestaţie de neuitat a formaţiei moldoveneşti DoReDos. Bravo, băieţi. Mă bucur că v-am putut ajuta să vă pregătiți şi să participați la acest concurs. Vă mulţumesc că reprezentaţi ţara cu demnitate. Hai Moldova!”, a scris Dodon pe reţeaua de socializare.

Interpreţii formaţiei „DoReDos”, care participă în aceste zile la concursul muzical din Rusia, „Novaya Volna-2017”, sunt originari din regiunea separatistă Transnistria și se mândresc cu acest lucuru. Mai mult, ei au declarat pentru un portal rus că sunt de „identitate transnistreană”, iar simpatiile lor faţă de politica promovată de autoritățile separatiste o demonstrează şi faptul că s-au fotografiat cu drapelul regiunii alături de deputatul aşa-numitului Legislativ de la Tiraspol, Oleg Horjan.

Ca să-l bage în seamă, totuși, pe Dodon, membrii formației au pozat şi cu drapelul Republicii Moldova, mulțumindu-i pentru susţinere.

Share

Articole pe aceeași temă

0 Commentarii

Nu exista comentarii!

Nu sunt comentarii la acest moment, nu doriți să adăugați un comentariu?

Scrie un comentariu

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *