News

Corupția sperie moldovenii: Un bărbat a venit la CNA pentru a se preda benevol

Corupția sperie moldovenii: Un bărbat a venit la CNA pentru a se preda benevol
April 26, 2017

Reținerile din ultima vreme în dosarele de corupție par să sperie moldovenii care se simt cu musca pe căciulă. Un bărbat din Cimișlia a venit singur la CNA pentru a se preda benevol. Acesta figurează într-un dosar penal pornit pe trafic de influență.

Potrivit denunțătorului, omul ar fi pretins și primit mijloace financiare și bunuri în sumă de peste 9 mii de euro, iar ulterior a continuat să estorcheze 10 mii de euro pentru a influența judecătorii din cadrul Curții de Apel Chișinău în vederea eliberării din arest a fratelui primului.

Dat fiind faptul că învinuitul s-a eschivat de la organul de urmărire penală, în privința acestuia a fost pornit un dosar de căutare, iar, ieri, acesta s-a prezentat benevol în sala de audiență a CNA.

El a fost arestat în baza unui mandat emis de judecătoria Buiucani și se va deține în Izolatorul de detenție provizorie al MAI pe un termen de 30 de zile.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoare de până la 7 ani sau amendă în mărime de până la 300 mii lei.

Share

Articole pe aceeași temă

0 Commentarii

Nu exista comentarii!

Nu sunt comentarii la acest moment, nu doriți să adăugați un comentariu?

Scrie un comentariu

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *