News

Culmea nesimțirii în trafic: a amenințat cu pistolul un șofer

Culmea nesimțirii în trafic: a amenințat cu pistolul un șofer
October 19, 2017

Polițiștii au reținut un șofer, pentru că a amenințat cu un pistol un alt conducător auto. Incidentul a avut loc, azi dimineața, pe strada Uzinelor din Capitală, la intersecția Calea Basarabiei – Ismail.

Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare, un șofer în vârstă de 35 de ani, locuitor al capitalei, care se afla la volanul unui automobil de model „Dacia”, a scos armă și l-a amenințat pe un alt conducător auto, în vârstă de 22 de ani. Astfel, el și-a manifestat indignarea pentru faptul că tânărul nu i-a permis să încalce regulile de circulație.

Victima a chemat imediat poliția, iar echipajul de patrulare care se afla la fluidizarea traficului rutier în intersecția respectivă a intervenit și l-a reținut pe șoferul care a amenințat cu pistoul.

În urma controlului autoturismului, inspectorii de patrulare au depistat arma, deținută legal, cu care acesta făcea bravado în trafic. Arma a fost ridicată de oamenii legii și păstrată în IP Ciocana până la adoptarea unei decizii definitive, iar suspectul a fost escortat la Inspectoratul de Politie. Cazul va fi cercetat de oamenii legii.

Share

Articole pe aceeași temă

0 Commentarii

Nu exista comentarii!

Nu sunt comentarii la acest moment, nu doriți să adăugați un comentariu?

Scrie un comentariu

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *