News

Curtea de Apel A DECIS: Ilan Shor rămâne în arest la domiciliu

Curtea de Apel A DECIS: Ilan Shor rămâne în arest la domiciliu
May 18, 2015

Omul de afaceri Ilan Shor, învinuit în dosarele Băncii de Economii și Băncii Sociale, rămâne în arest la domiciliu. Decizia a fost luată în urmă cu puțin timp, de către magistrații Curții de Apel. Decizia este irevocabilă. Procurorii au cerut schimbarea măsurii de reprimare în privinţa acestuia din „arest la domiciliu” în „arest”. Astfel, judecătorii au menținut hotărârea judecătoriei Buiucani de a-l plasa în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

 ilan-shor

”Decizia este irevocabilă și nu este posibilă contestarea. Ceea ce am prezentat este suficient de convingător. Vom lucra în continuare în aceeași manieră pentru a ajunge la scopul scontat”, a declarat procurorul anticorupţie care instrumentează dosarul lui Shor, Adriana Beţişor, citată de realitatea.md.

Tot astăzi, Curtea de Apel urmează să decidă recursul procurorului privind schimbarea arestului la domiciliu în privinţa lui Viorel Bârcă, învinuit în același dosar.

Săptămâna trecută, Curtea de Apel Chișinău a amânat prima ședință în care urma să decidă dacă omul de afaceri Ilan Shor rămâne în arest la domiciliu sau este transferat la penitenciar. Avocatul acestuia a motivat că învinuitul este bolnav.

După punerea în „arest la domiciliu” a lui Ilan Shor, procurorii au cerut schimbarea măsurii de reprimare din în „arest” în izolatorul de detenție preventivă pentru 30 de zile în izolator.

Share

Articole pe aceeași temă

0 Commentarii

Nu exista comentarii!

Nu sunt comentarii la acest moment, nu doriți să adăugați un comentariu?

Scrie un comentariu

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *