News

Dodon mai cerșește o întâlnire cu Putin

Dodon mai cerșește o întâlnire cu Putin
August 30, 2017

Președintele Igor Dodon pleacă din nou în Federația Rusă, pe 11 octombrie. Despre aceasta, șeful statului a discutat la o întrevedere cu ambasadorul Rusiei la Chişinău, Farit Muhametşin.

Cei doi oficiali au discutat despre politica internă şi externă a Republicii Moldova, dar şi despre următoarea vizită a lui Dodon, la Soci, unde va participa la summit-ul șefilor de State CSI.

„Am avut o întrevedere cu E.S. Farit Muhametșin, Ambasador Extraordinar şi Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova. Am discutat mai multe subiecte cu privire la politica internă şi externă a țării. Am accentuat asupra necesității dezvoltării și aprofundării relațiilor de colaborare dintre statele noastre în interesul ambelor popoare”, a scris președintele Dodon pe o rețea de socializare.

Menționăm că, Dodon și Putin au avut o întrevedere în luna ianuarie a acestui an, după care, pe 9 mai, președintele Republicii Moldova a participat la parada militară din Piața Roșie, alături de liderul de la Kremlin.

Anul trecut, președintele Nicolae Timofti, a refuzat să meargă la summit-ul șefilor de stat din CSI, care a avut loc la Bișkek între 15 și 17 septembrie.

Share

Articole pe aceeași temă

0 Commentarii

Nu exista comentarii!

Nu sunt comentarii la acest moment, nu doriți să adăugați un comentariu?

Scrie un comentariu

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *