News

Dodon s-a întâlnit cu liderii Mișcării eurasianiste. Din gașca lui Putin a fost prezent Dughin, Leroy și Roșca

Dodon s-a întâlnit cu liderii Mișcării eurasianiste. Din gașca lui Putin a fost prezent Dughin, Leroy și Roșca
May 28, 2017

Președintele țării, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu organizatorii Conferinței Internaționale „De la Atlantic la Pacific: Pentru un destin comun al popoarelor Eurasiei”, care se desfășoară în aceste zile, la Chișinău.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Dodon afirmă că interlocutorii au făcut un schimb de opinii asupra situației internaționale și a conflictelor care marchează lumea. Totodată, s-a abordat și căile de depășire a crizelor și tensiunilor care afectează profund țările continentului nostru.

„Cu mare plăcere l-am cunoscut personal pe Alecsandr Dughin, liderul Mișcării Internaționale Eurasianiste, dar și pe Emmanuel Leroy, reprezentantul Comitetului „Jean Parvulesco”. La întrevedere au mai participat Levan Vasadze, președintele „Fundației pentru Renașterea Demografică” și Iurie Roșca, președintele Universității Populare din Moldova”, a declarat Dodon.

dond1

Dodon scrie în postare că a venit cu inițiativa de a organiza la Chișinău Congresul Mondial al Familiilor.

”Am venit cu inițiativa să organizăm și să desfășurăm la Chișinău, în luna mai, 2018, Congresul Mondial al Familiilor, care de obicei întrunește politicieni, oameni de știință, reprezentanți ai societății civile, experți din peste 80 de state ale lumii. Trebuie să contribuim la crearea unui viitor bazat pe solidaritate, dragoste creștină și respect reciproc”, se menționează în mesaj.

dond2

Share

Articole pe aceeași temă

0 Commentarii

Nu exista comentarii!

Nu sunt comentarii la acest moment, nu doriți să adăugați un comentariu?

Scrie un comentariu

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *