News

Dodon s-a ținut de cuvânt: „DoReDos”, cu distincții de stat

Dodon s-a ținut de cuvânt: „DoReDos”, cu distincții de stat
September 21, 2017

Președintele Igor Dodon s-a ținut de cuvânt. Așa precum le-a promis membrilor formației „DoReDoS” de la Tiraspol, el i-a așteptat cu distincții de stat după prestația de la „Novaia Volna-2017”.

Dodon i-a felicitat pe cei trei membri ai formației și pe impresarul acesteia pentru prestația excelentă şi pentru faptul că au reușit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Concursul Internațional de Cântec al Tinerilor Interpreți „Novaia Volna 2017”, care s-a desfășurat la Soci, în Federația Rusă.

Astfel, producătorul colectivului artistic, Valeriu Djundiet s-a ales cu medalia „Meritul Civic”, iar soliștilor trupei Eugeniu Andrianov, Marina Djundiet și Sergiu Mâța le-a fost conferit titlul onorific „Artist Emerit”.

Președintele Dodon a declarat că a susținut acest colectiv chiar din start şi îl va susţine pe viitor, iar în acest sens a discutat deja cu unii membri ai juriului. „Știu că aveți planuri mărețe. Am discutat recent și cu unii membri ai juriului. Ei au spus că sunt gata să vă ajute, să vă promoveze în continuare… Dacă este necesar suportul nostru, ne spuneți și noi o să vă ajutăm”, a subliniat Dodon în cadrul ceremoniei oficiale.

Trupa din Republica Moldova a concurat cu interpreți din 11 țări. Amintim că la ediția din 2016 țara noastră a fost reprezentată de „Brio Sonores”, care s-a clasat pe poziția a cincea. În 2007, câștigătoare a competiției devenise Natalia Gordienko.

Share

Articole pe aceeași temă

0 Commentarii

Nu exista comentarii!

Nu sunt comentarii la acest moment, nu doriți să adăugați un comentariu?

Scrie un comentariu

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *