News

Dodon se teme pentru presa pe care o controlează și amenință democrații

Dodon se teme pentru presa pe care o controlează și amenință democrații
May 24, 2017

Igor Dodon amenință Partidul Democrat că va bloca inițiativa privind limitarea propagandei străine în mass-media din Moldova. În opinia sa, acțiunea ar fi îndreptată împotriva posturilor din Federația Rusă.

„În pragul alegerilor parlamentare, democrații sunt gata să se agațe de orice, chiar și de un pai. Pot organiza și o vânătoare de vrăjitoare, doar pentru a fi pe placul partenerilor occidentali. Fiind conștienți că nu pot să implementeze reforme reale și să lupte împotriva corupției, democrații încep o nouă serie de speculații și anume ceea ce ține de propagandă. Ei vor să provoace o isterie antirusească în societate pentru ca să fie pe plac Occidentului”, scrie șeful statului pe o rețea de socializare.

Recent, democrații au anunțat că pregătesc un proiect de lege menit să limiteze propaganda în mass-media din țara noastră. Purtătorul de cuvânt al PD, Vitalie Gămurari afirma că decizia vine după ce unii colegi din PD au avut discuții cu mai mulți oficiali europeni pe acest subiect. Aceștia au constatat că europenii nu au fost informați corespunzător în legătură cu inițiativa PD privind limitarea propagandei străine în mass-media și s-a indus ideea că se dorește limitarea unor drepturi ale anumitor instituții media.

Share

Articole pe aceeași temă

0 Commentarii

Nu exista comentarii!

Nu sunt comentarii la acest moment, nu doriți să adăugați un comentariu?

Scrie un comentariu

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *