News

Fotbaliștii Naționalei vor să devină antrenori

Fotbaliștii Naționalei vor să devină antrenori
August 30, 2017

Chiar dacă mai au până să-și încheie cariera de fotbaliști profesioniști, jucătorii Naționalei Moldovei s-au înscris la cursuri de antrenori, pentru a obține licența UEFA, categoria B. Este vorba despre Alexandru Gațcan, Ilie Cebanu, Alexandru Dedov, Andrei Cojocari, dar și alți jucători ai Naționalei Moldovei, care se văd în viitor în fruntea unei echipe de fotbal. Deși cunosc foarte multe despre sportul rege, fotbaliștii spun că au ce învăța la aceste cursuri.

„Sper ca, în viitor, dacă o să activez în calitate de antrenor, să acumulez un bagaj de cunoștințe utile. Metodele vechi de antrenament nu mai sunt atât de eficiente, deoarece fotbalul a evoluat foarte mult, în ultimul timp” a declarat pentru Impact TV mijlocașul naționalei moldovei, Andrei Cojocari.

„Este foarte bine, în opinia mea, că la aceste cursuri sunt prezenți și jucătorii selecționatei. Faptul că au început devreme aceste lecții înseamnă că ei pot vedea multe lucruri nu doar din punctul de vedere al unui fotbalist, dar pot realiza și acele eforturi pe care le depun antrenorii, atunci când lucrează cu ei”, este de părere fostul jucător în Naționala Moldovei, Denis Calincov.

Lecțiile pentru obținerea licenței UEFA, categoria B sunt organizate de Directorul Tehnic al FMF, Ghenadie Scurtul. Acestea au loc în 6 module și costă în jur de 1600 de euro.

Share

Articole pe aceeași temă

0 Commentarii

Nu exista comentarii!

Nu sunt comentarii la acest moment, nu doriți să adăugați un comentariu?

Scrie un comentariu

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *