News

(FOTO) Camera de hotel din care a tras Paddock în mulțime, cuib de lunetist

(FOTO) Camera de hotel din care a tras Paddock în mulțime, cuib de lunetist
October 4, 2017

Mai multe fotografii din care se vede cum arăta camera de hotel în care a fost găsit mort, după comiterea atacului, ucigașul din Las Vegas, au apărut în presa internațională. Autoritățile din SUA dezvăluie că atacatorul a instalat camere de luat vederi într-o ușiță și pe un cărucior de camera, pe holul hotelului, pentru a vedea când vine poliția.

Când în camera au intrat echipele SWAT, corpul lui Stephen Paddock zăcea pe podeaua apartamentului său din stațiunea Mandalay Bay, pe care l-a folosit ca poziție de lunetist. De aici, el a deschis focul asupra a 22.000 de spectatori care asistau, duminică seara, la un festival de muzică country din regiune.

Într-una din fotografii se văd picioarele, torsul și brațul stâng al bărbatului de 64 de ani, care poartă un costum tipic pentru un pensionar: un tricou maro cu mânecă lungă, pantaloni negri și mocasini cu șosete albe. Singurul lucru care îi dezvăluie acțiunile nefaste sunt mănușile negre pe care le poartă.
Alături de el, pe o masă, este ceea ce arată ca o notă scrisă pe hârtie roz, sub o scrumieră, fie o rolă de bandă verde. Poliția nu a spus, însă, ce anume era scris pe acea hârtie.

Pe podeaua de lângă cadavru se află două puști de asalt, zeci de obuze și un ciocan – pe care le-a folosit, probabil, pentru a sparge două sticle de la geamul din apartamentul său, de unde a tras în mulțime.

Una dintre puștile folosite era „automată”, ceea ce i-a permis să împuște cu sute de gloanțe pe minut.

O altă fotografie arată cum a împins două scaune de masă împreună pentru a forma un spațiu suport unde au fost puse alte două puști. O altă pușcă în stil AR-15 este văzută la picioarele scaunelor.

În spatele unui stâlp din apropiere, aproximativ 15 reviste sunt îngrămădite în stive îngrijite.

O echipă de intervenție l-a localizat pe Paddock în camera sa, la aproximativ 72 de minute de la începutul atacului mortal, dar poliția estimează că a tras în mulțime între 9 și 11 minute, începând cu ora 22:08.

Polițiștii spun că a Paddock a împușcat ofițerii în timp ce aceștia forțau ușa, dar când au pătruns în apartament, atacatorul s-a sinucis.

În urma atacului Paddock a ucis 58 de persoane și a rănit 527. Cel de-al 59 mort din acest tragic incident este chiar Stephen Paddock, despre care se spune că s-a sinucis.
las vegas 3
CRIME SCENE IMAGES FROM STEPHEN PADDOCK'S LAS VEGAS HOTEL ROOM
las vegas 7
las vegas 1
las vegas 8
las vegas 4
las vegas 9

Share

Articole pe aceeași temă

0 Commentarii

Nu exista comentarii!

Nu sunt comentarii la acest moment, nu doriți să adăugați un comentariu?

Scrie un comentariu

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *