News

(FOTO) Kate Middleton, însărcinată cu al treilea copil, radiază de fericire

(FOTO) Kate Middleton, însărcinată cu al treilea copil, radiază de fericire
October 11, 2017

Ducesa de Cambridge a fost, ieri, la prima sa apariție publică, după ce a anunțat că poartă în pântece cel de-al treilea copil al Prințului William.

Îmbrăcată într-o rochie elegantă, prin care i s-a putut vedea un început de burtică, Kate a fost superbă. Ea a radiat de fericire în lumina reflectoarelor, într-o rochie din dantelă de culoare albastră ciel și pantofi stiletto, fiind pregătită să-și reia îndatoririle regale, chiar dacă nu a scăpat de grețurile acute. Pe toată durata ceremoniei, a fost cu zâmbetul pe buze, în timp ce discuta cu invitații săi.

Toate privirile au fost ațintite asupra Ducesei de Cambridge, în vârstă de 35 de ani, care a făcut mari eforturi pentru a fi prezentă la eveniment. La doar șase săptămâni de la anunțarea sarcinii și, cel mai probabil, gravidă în mai bine de 3 luni, burtica lui Kate a început să fie cât de cât vizibilă pe sub ținuta marca Eclipse în valoare de peste 800 de lire sterline.

Kate Middleton nu a mai ieșit în public de la ceremonia de comemorare a Prințesei Diana. Ea nu a participat nici la prima zi de școală a prințului Geroge, care a fost însoțit doar de tatăl William. Marți, 10 octombrie, a fost o zi memorabilă pentru ducesă care, a apărut însărcinată la o recepție pe care a găzduit-o împreună cu Prințul William și Prințul Harry la Palatul Buckingham, cu ocazia Zilei mondiale a sănătății mintale.

Amintim că, acum o lună, mai exact pe 4 septembrie, oficialii anunțau că Familia Regală a Marii Britanii se mărește cu încă un membru, căci Ducesa de Cambridge este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Sarcina s-a dovedit a fi una destul de dificilă, având în vedere grețurile, sau Hyperemesis Gravidarum, o afecțiune rară în cazul viitoarelor mame. De altfel, aceste probleme au și împiedicat-o pe Kate să mai participe la vreun eveniment oficial timp de mai bine de o lună.
Kate 3
The Duke & Duchess Of Cambridge And Prince Harry Support World Mental Health Day

Share

Articole pe aceeași temă

0 Commentarii

Nu exista comentarii!

Nu sunt comentarii la acest moment, nu doriți să adăugați un comentariu?

Scrie un comentariu

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *