News

(FOTO) Minune Dumnezeiască ori pură fiziologie: adolescentă de 16 ani însărcinată, dar virgină!

(FOTO) Minune Dumnezeiască ori pură fiziologie: adolescentă de 16 ani însărcinată, dar virgină!
October 11, 2017

Femeile virgine rămân însărcinate doar în telenovele. Un caz care a șocat oamenii din localitatea Dorohoi, judeţul Botoşani, din România arată că viaţa poate bate telenovela. I s-a întâmplat unei copile de 16 ani, care a rămas însărcinată, fiind virgină.

Oamenii din Dorohoi au rămas nedumeriți, când au aflat că o elevă de 16 ani este gravidă în 19 săptămâni deşi medicii susţin că fata este virgină.

Întamplarea a fost confirmată de oamenii legii care spun că nu este vorba de nicio minune Dumnezeiască, dar nici de de vreo faptă penală, întrucât eleva a acceptat de bunăvoie actul sexual, are vârsta legală care exclude săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor, iar faptul că, biologic, medicii nu au constatat leziuni datorate unui act sexual nu este o premieră, scrie cancan.ro.

Potrivit sursei citate, în urmă cu ceva vreme, pe când fata încă nu avea 16 ani, a acceptat să întreţină relaţii sexuale cu un bărbat de 24 de ani din aceeaşi comună. Ea a ţinut totul secret până când bebeluşul s-a dezvoltat, iar burtica nu a mai putut fi ascunsă. Astfel, părinţii au aflat de întâmplare şi au făcut o sesizare la postul de Poliţie din localitate.

Șocul cel mai mare s-a produs, după ce fata a fost dusă la un control medical, iar doctorii, care au confirmat sarcina aflată în evoluţie, au constatat că fata este, de fapt, virgină.

„Sunt frecvente astfel de cazuri, mai ales în ultima perioadă. Fetele prezintă un himen complezent şi, practic, la un control de specialitate nu se poate evidenţia actul sexual. Cu alte cuvinte, himenul este foarte elastic“, a fost explicaţia unui medic ginecolog din Dorohoi.
adolescenta virgina insarcinata

Share

Articole pe aceeași temă

0 Commentarii

Nu exista comentarii!

Nu sunt comentarii la acest moment, nu doriți să adăugați un comentariu?

Scrie un comentariu

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *