News

(FOTO/DOC) „Chef pe timp de ciumă”: CEC cheltuiește jumătate de milion de lei pentru a marca o aniversare

(FOTO/DOC) „Chef pe timp de ciumă”: CEC cheltuiește jumătate de milion de lei pentru a marca o aniversare
October 17, 2017

Comisia Electorală Centrală (CEC) marchează în acest an 20 de ani de activitate. Cu această ocazie, din bugetul de stat se vor cheltui peste jumătate de milion de lei.

Conform planului de achiziții pentru anul 2017, CEC a prevăzut peste 517 mii de lei pentru organizarea unei conferințe prin care va marca 20 de ani de activitate, iar pe 16 octombrie a fost organizată și o festivitate cu această ocazie.

Din document se vede că banii se cheltuie pentru servicii hoteliere – peste 221 de mii de lei, servicii de deservire a delegației – peste 78 de mii de lei, activități culturale și suvenire – aproape 65 de mii de lei, articole de cancelarie și pauză de cafea – peste 82 de mii de lei. De asemena, pentru servicii de locațiune a sălii se cheltuie peste 44 de mii de lei, iar pentru servicii de transport – aproape 27 de mii de lei.

Astfel, în total, CEC va cheltui din visteria ţării peste jumătate de milion de lei, pentru manifestările dedicate aniversării a 20 de ani de activitate.

Tot cu această ocazie, fostul președinte al Comisiei Electoral Centrale, Iurie Ciocan, a fost decorat cu „Diploma de Onoare a Parlamentului Republicii Moldova” de către Andrian Candu. Această distincție a fost oferită, de asemenea, altor trei angajați ai CEC: Natalia Iuraș, Ludmila Lupașco și Cristina Cheleș.
cheltuieli pentru aniversarea CEC

Share

Articole pe aceeași temă

0 Commentarii

Nu exista comentarii!

Nu sunt comentarii la acest moment, nu doriți să adăugați un comentariu?

Scrie un comentariu

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *