News

Gest inuman! A stropit un copil cu benzină şi i-a dat foc

Gest inuman! A stropit un copil cu benzină şi i-a dat foc
October 19, 2017

A fost reținut pentru 72 de ore individul de 31 de ani care, acum două zile, a stropit cu benzină un copil de 15 ani şi i-a dat foc! Cazul cutremurător a avut loc în localitatea Musteața din raionul Făleşti.

Potrivit ofițerului de presă al IGP, Oxana Todiriță, la serviciul de gardă al IP Fălești a sunat mama copilului, în vârstă de 47 ani, care a comunicat că un consătean i-a turnat benzină pe mâini fiului său și i-a dat foc.

Potrivit sursei citate, după ce s-au certat din cauza unui card de memorie, făptașul a luat un recipient cu benzină, a stropit copilul și i-a dat foc la mâini. Gestul inuman al criminalului a băgat în panică familia minorului, așa că mama acestuia a chemat de urgență poliția și medicii de la urgență.

Copilul a fost transportat la Spitalul raional Făleşti, unde i-a fost acordat ajutor medical. Potrivit medicilor, minorul a suferit arsuri de gradul 2 şi 3, pe 4% din suprafața corpului.
Poliţiştii au identificat locul aflării bănuitului și l-au încătușat, acesta fiind reținut pentru 72 de ore. El va fi cercetat penal pentru vătămare intenţionată a integrităţii corporale. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 3 ani de pușcărie.

Share

Articole pe aceeași temă

0 Commentarii

Nu exista comentarii!

Nu sunt comentarii la acest moment, nu doriți să adăugați un comentariu?

Scrie un comentariu

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *