News

 Noutăți

Ghimpu a cedat funcţia de Preşedinte lui Vlad Plahotniuc?

Ghimpu a cedat funcţia de Preşedinte lui Vlad Plahotniuc?
January 19, 2015

De la data de 30 noiembrie încoace, imediat după alegerile parlamentare, forţele politice au început aşazisele tratative de formare a unei coaliţii de guvernare. Parcă era cunoscută şi factura guvernării mai bine zis coaliţii de guvernare, şi partidele care vor guverna. Totul era bine şi frumos. Trio PLDM-PD-PL era parcă şi făcută, dar…

Au trecut deja o lună şi jumătate ca ţara încă să rămână şi fără o coaliţie şi fără Guvern. Liderii noştri politici nu pot să “nască”. Pricina din câte deja e cunoscut ţine de pretenţiile liderului liberalilor la funcţia de Preşedinte de ţară, care peste un an va fi vacantă. Ghimpu are pregătit căpăstru pentru mânzul din iapă.

Ce se întâmplă acolo pe interior nu multă lume cunoaşte. Dar mai sunt şi excepţii. La noi ceea ce ştiu doi se face cunoscut de toată ţară. Slab îi moldoveanul la rânză. Fiind şi eu un moldovean ordinar, nu pot să nu mă împărtăşesc cu informaţia care am primit-o cu notă “secret”. Se pare că Mihai Ghimpu a cedat din ambiţiile sale. Da apropo, nu doar din ambiţii dar şi din pretenţii. Mă refer la funcţia de Preşedinte al Republicii Moldova. În coridoarele “maternităţii” politice se vorbeşte că cel mai marte liberal ia cedat funcţia de Preşedinte lui Vlad Plahotniuc. De ce ar face-o? Consider că şi Ghimpu a înţeles că primvice-preşedintele Partidului Democrat este o personalitate care poate gestiona orice de ce nu s-ar apuca, iată şi cedează “moşul” funcţiile la care pretinde una după alta.

Cu detalii revin…

Autor: Veaceslav Burlac

- See more at: http://vox.publika.md/politica/ghimpu-a-cedat-functia-de-presedinte-lui-vlad-plahotniuc-518257.html#sthash.EiFIsaol.dpuf

Tags
Share

Articole pe aceeași temă

1 Commentariu

  1. Andrei
    Andrei F d, H:i

    Cedat? Asta ar fi fost spus daca functia ar fi macar apartinut lui Ghimpu dar asa PD-ul avea dreptul sa aleaga a doua, si chiar mi-ar place ca in fruntea statului sa stea un om competent si un bun manager.

    Reply to this comment

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *