News

ÎNGROZITOR! Accident cu patru morți și 22 de răniți, în România

ÎNGROZITOR! Accident cu patru morți și 22 de răniți, în România
June 17, 2016

Patru persoane și-au pierdut viața după ce un autocar în care se aflau și copii a fost implicat într-un accident între Brașov și Făgăraș. Autocarul s-a răsturnat. A fost declanșat codul roşu de intervenţie. De asemenea, 22 de persoane sunt rănite, dintre care 16 în stare gravă. Circulaţia în Braşov şi Făgăraş este oprită, scrie realitatea.net.

Conform Inspectoratului Şcolar Iaşi, în microbuz se aflau 31 de copii, dintre care 3 adulţi (doi profesori şi şoferul). 

Copiii care se aflau în autocarul implicat în accidentul din județul Brașov erau de la Colegiul Național de Artă “Octav Băncilă” și Palatul Copiilor din Iași și se duceau la un festival la Arad, a spus Camelia Gavrilă, inspectorul șef al ISJ Iași.

Potrivit acesteia, este vorba de un grup de 31 de copii, însoțiți de doi profesori care se duceau la un festival folcloric, ce se desfășoară la Arad în perioada 17-19 iunie.

“Cu durere și cu îngrijorare pentru cei implicați în accident, vă transmitem că grupul din autocar era format din 34 de elevi și doi profesori de la Palatul Copiilor din Iași și de la Colegiul Național de Artă Octav Băncilă, componenți ai ansamblului folcloric HORA, care se deplasau către Arad, pentru a participa la un festival internațional de folclor al copiilor”, a explicat Camelia Gavrilă.

Share

Articole pe aceeași temă

0 Commentarii

Nu exista comentarii!

Nu sunt comentarii la acest moment, nu doriți să adăugați un comentariu?

Scrie un comentariu

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *