News

Krasnoselski despre inițiativa lui Dodon: «POPULISM ȘI PRAF ÎN OCHI»

Krasnoselski despre inițiativa lui Dodon: «POPULISM ȘI PRAF ÎN OCHI»
April 26, 2017

Așa zisul lider din stânga Nistrului, Vadim Krasnoselski, cataloghează inițiativa președintelui Igor Dodon privind includerea deputaților din Transnistria în Parlamentul de la Chișinău drept una populistă, scrie o publicație din stângă Nistrului.

La întâlnirea cu veteranii din stânga Nistrului, Krasnoselski a declarat că în urma celor două întâlniri cu Igor Dodon, s-a decis începerea dialogului pe filiera social-economică și mai puțin cea politică.

«Am interzis din start orice discuție care vizează statutul Transnistriei. Acesta a fost deja decis de locuitorii regiunii – suntem independenți», — afirmă liderul nerecunoscut al regiunii transnistrene.

Publicația mai transmite că în timpul întrevederii cu veteranii de război, Krasnoselski a declarat că oficialii de la Chișinău nu au găsit un compromis privind rezolvarea mai multor probleme care sunt în regiune, dar vin deja cu idei populiste.

«În comparație cu problemele cu care se confruntă regiunea, inițiativa lui Igor Dodon privind sistemul mixt poate fi interpretată ca populism curat și praf în ochi», — a menționat Vadim Krasnoselski.

Amintim că inițiativa privind votul uninominal, promovată de democrați, este dur criticată de președintele Dodon. În acest sens, șeful statului a propus sistemul mixt care prevede ca din Parlamentul de la Chișinău să facă parte și 5-6 deputați din stânga Nistrului, care ar reprezenta interesele regiunii.

Share

Articole pe aceeași temă

0 Commentarii

Nu exista comentarii!

Nu sunt comentarii la acest moment, nu doriți să adăugați un comentariu?

Scrie un comentariu

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *