News

Marcel Darie: Dodon și PSRM, comandatari de dosare politice

Marcel Darie: Dodon și PSRM, comandatari de dosare politice
June 9, 2017

Președintele țării, Igor Dodon și membrii PSRM comandă fabricarea dosarelor politice. Afirmația aparține președintelui Partidului „Frontul Salvării Moldovei”, Marcel Darie. În cadrul unei conferințe de presă, politicianul susține că de când a venit în fruntea partidului, pe numele său au fost inițiate mai multe procese penale, la baza cărora ar sta plângeri scrise de către susținătorii socialiștilor. Un exepmplu, ar fi cazul companiei de construcție „Neomansarde”, care a aparținut unei rude apropiate a politicianului. Recent, procurorii ar fi redeschis cauza penală, la cererea PSRM. Și asta, în ciuda faptului că, acum câțiva ani, compania a avut câștig de cauză în instanța de judecată.

”Toate firmele care au vreo tangență cu mine sau cu vreo rudă de a mea au fost bombardate cu pretinse cereri ale locatarilor care se adresează la PSRM sau direct la președinte care redirecționează aceste cereri la procuratură, CNA, care pot întreprinde diverse acțiuni, rețineri, percheziții, ceea ce într-adevăr se întâmplă”, a declarat Darie.

Acesta mai susține că acțiunile socialiștilor vin după ce politicianul a declarat anterior că deține informații privind unele acte de corupție comise de consilierii socialiști. Potrivit lui, aceștia ar fi pretins bani de la mai multe companii de construcții, pentru a nu face presiuni asupra acestora.

”Am primit apeluri de la alți investitori, și mi s-au deschis ochii, cand consilieri municipali, și nu din partea PSRM, au declarat că ei se ocupă cu răchet, am devenit dușmanul numărul unu, pentru că eu m-am băgat la vaca lor sfântă, acolo unde este cel mai mare pericol”, a mai adăugat Darie.

Share

Articole pe aceeași temă

0 Commentarii

Nu exista comentarii!

Nu sunt comentarii la acest moment, nu doriți să adăugați un comentariu?

Scrie un comentariu

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *