News

Monica Babuc oferă chișinăuienilor asistență gratuită la Primăria familiei tale!

Monica Babuc oferă chișinăuienilor asistență gratuită la Primăria familiei tale!
May 25, 2015

Alternativă la actuala Primărie: Monica Babuc le propune chişinăuienilor Primaria familiei tale, pe care a inaugurat-o astăzi, în prezenţa a zeci de simpatizanţi şi a echipei sale de experţi în problemele administraţiei publice din Chişinău.

DSC_6078

Candidatul PDM la Primăria Capitalei, Monica Babuc, susține că oamenii au nevoie de o altfel de atitudine în administrația publică. “De aceea am deschis Primăria familiei tale. Vreau să le demonstrăm tuturor că se poate ca un candidat sau un primar să îi reprezinte mai bine pe chişinăuieni. Să le arate mai multă grijă, să le vină în ajutor, să facă mai puţină politică”, a precizat Monica Babuc.

Aceasta a deschis, astăzi, sediul de consultanţă juridică, administrativă şi pe diverse probleme cetăţeneşti, chiar în centrul Capitalei, pe str. Titulescu nr. 1. Aici, cetățenii vor fi îndrumați și li se vor oferi diferite soluții la problemele cu care se confruntă de către echipa de experți ai candidatului Monica Babuc. Experții promit, totodată, ca toate problemele înregistrate vor fi procesate și de către Primăria Capitalei, după ce Monica Babuc va deveni primar al Chișinăului.

“Eu însămi voi acorda audiențe în acest sediu al cetățenilor. Acest spațiu pro-familie va rămâne viu, indiferent de rezultatul alegerilor. Scopul meu principal este să ajut cât mai multe persoane individuale, cât de mult cu putință. Nu cred în proiectele grandioase, care nu se realizează niciodată. Lucrurile simple, de bun simț, cu care vin oamenii la noi sunt prioritare pentru mine. Asta nu au înțeles mulți dintre politicieni, dar o să le dăm noi un exemplu, la Primăria familiei tale”, a afirmat Monica Babuc.

La sediul Primăriei familiei tale vor aștepta solicitările oamenilor jurișiti, specialiști în probleme cetățenești și, de asemenea, a fost înființat și un call center pentru solicitări telefonice. Monica Babuc a informat că un grup de tineri și experți merg de la ușă la ușă și împart inclusiv formulare, pe care oamenii pot scrie problemele pe care le au şi pe care le pot trimite gratuit, prin poştă, către Primăria familiei tale.

“Echipa Monicăi Babuc conține experți de elită, conține juriști foarte buni, oameni care se pricep cu adevărat la administrație, toți cu studii înalte. Suntem pregătiți să muncim zi și noapte pentru fiecare din problemele cu care chișinăuienii ne vor solicita. E o provocare pentru noi, dar suntem o echipă ambițioasă”, a declarat unul dintre experţii din echipa Monicăi Babuc, Lilian Osoianu.

Primăria familiei tale este deschisă în fiecare zi, între orele 9 şi 19.

Share

Articole pe aceeași temă

0 Commentarii

Nu exista comentarii!

Nu sunt comentarii la acest moment, nu doriți să adăugați un comentariu?

Scrie un comentariu

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *