News

“Omul Moscovei” îi va arunca din nou mănuşa lui Dorin Chirtoacă, la alegerile locale din 2015

“Omul Moscovei” îi va arunca din nou mănuşa lui Dorin Chirtoacă, la alegerile locale din 2015
December 30, 2014

Liderul Partidului Socialiştilor, Igor Dodon, ar putea candida pentru funcţia de primar general al capitalei, la alegerile locale din anul 2015. Anunţul a fost făcut în cadrul emisiunii În Profunzime, de la Pro TV Chişinău.

324836001364993569_0_0

„Vom propune un candidat puternic, bine pregătit. Posibil că acest candidat voi fi eu. Este timpul să scoatem Chişinăul din mocirla în care s-a pomenit”, a declarat Igor Dodon.

Anterior, şi preşedintele Curţii de Conturi, Serafin Urechean, declarat, în cadrul şedinţei Clubului Internaţional de presă „Rezonanţa socială”, că va candida pentru funcţia de primar general al municipiului Chişinău.

„În primul rînd, oamenii ţin minte tot ce a făcut echipa mea timp de 11 ani de aflare la conducerea municipiului. Memoria lor este împrospătată mereu de acele ticăloşii, pe care le-a făcut şi continuă să le facă acest tînăr „gentilom” pe nume Dorin Chirtoacă. Aşa că eu nici nu voi trebui să mă cheltui pentru agitaţie: strata Ismail, linia de troleibuze din Durleşti, reconstrucţia Catedralei Naşterea Domnului şi Clopotniţei şi multe altele. Veniţi în orice cartier din oraş – peste tot sunt prezente faptele noastre bune”, a declarat Urechean.

Foto: actualitati.md

Share

Articole pe aceeași temă

1 Commentariu

  1. Aurel
    Aurel F d, H:i

    Daca Dodon e utopic si ratat, om care e gata sa isi vinda si sufletul rusilor, atunci Chirtoaca a demonstrat ca nu e capabil de nimic, eu cred ca astora doi ar trebui sa le arunce manusa cineva care cu adevarat sa faca ceva pentru capitala.

    Reply to this comment

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *