News

Partidul Democrat va desemna în curând candidații formațiunii în noul Guvern

Partidul Democrat va desemna în curând candidații formațiunii în noul Guvern
December 30, 2014

Decizia finală privind desemnarea candidaților Partidului Democrat în noul guvern va fi luată de Biroul Executiv al formațiunii. Structura a fost împuternicită să adopte această decizie de Consiliul Politic Naţional al PD, ai cărui membri s-au întrunit ieri în ședință de bilanț.

2011_04_08_img_3726_2_rsz

Preşedintele PD, Marian Lupu, a declarat în cadrul ședinței, citat de noi.md, că negocierile privind formarea noului guvern vor continua şi pe parcursul zilelor următoare pentru a fi identificată soluția care va aduce rezultatele cele mai bune pentru ţară.

„Sperăm că noua coaliție va fi creată cît mai rapid. Am solicitat mandatarea Biroului Executiv pentru luarea deciziei finale”, a declarat Marian Lupu.

De asemenea, membrii Consiliului Politic Naţional al formațiunii au reiterat suportul deplin pentru obiectivul de integrare europeană a Republicii Moldova.

„Ne aşteaptă un an politic nu mai puțin complicat. Ca și pîna acum, deciziile le vom lua prin consultare, în echipa. PDM se va consolida și mai mult în interiorul partidului”, a adăugat Lupu.

Share

Articole pe aceeași temă

3 Commentarii

 1. Sorin
  Sorin F d, H:i

  PDM dupa mine este la ora actuala cel mai puternic partid politic din RM, spun asta petnru ca au cea mai profesisnista si responsabila echipa si pentru ca sunt unicii care au crescut dintre partidele aflate la guvernare, asta inseamna ca au calitate, si ca aceasta calitate se reflecta in rezultate si realizari.

  Reply to this comment
 2. Aurel
  Aurel F d, H:i

  Au echipa buna astia de la PDM, poate chiar cea mai buna, ministri lor pina in guvernele trecute au fost cei mai productivi, si cred ca si de data asta cei alesi vor avea randament maxim.

  Reply to this comment
 3. Alina
  Alina F d, H:i

  PD are multi profesinisti competenti, si sunt sigur ca e greu sa alegi pe cei mai buni dintre cei mai buni.

  Reply to this comment

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *