News

Remiză cât o victorie pentru Sheriff

Remiză cât o victorie pentru Sheriff
September 29, 2017

Sheriff Tiraspol rămâne neînvinsă în grupele Ligii Europa. Viespiile au încheiat la egalitate, scor 0-0, partida disputată acasă cu FC Copenhaga. Campioana Moldovei a obținut a doua remiză, fără gol marcat în grupa F a Ligii Europa, după ce a ținut piept cu brio campioanei Danemarcei, FC Copenhaga.

Viespiile au început îndrăzneț partida și au ratat o primă ocazie periculoasă încă din minutul 2, prin Jairo. Decarul tiraspolenilor a ratat o altă ocazie periculoasă, 5 minute mai târziu. Replica oaspeților nu s-a lăsat mult așteptată. Căpitanul Kvist a trimis puțin pe lângă poarta lui Mikulic.

Același Mikulic a salvat-o pe Sheriff câteva minute mai târziu. Repriza secundă a fost la fel de spectaculoasă, dar fără schimbări pe tabelă.

În celălalt meci al grupei, Lokomotiv Moscova i-a dat o lecție de fotbal cehilor de la Zlin, pe care i-au bătut cu 3-0. Eroul serii pentru rușii a fost Manuel Fernandes, care a dat un hatt-rick în primele 17 minute de joc.

Lokomotiv este liderul grupei F cu 4 puncte, iar FC Copenhaga şi Sheriff împart locurile 2 şi 3 cu câte 2 puncte. FC Zlin este ultima clasată cu un singur punct. În următoarea etapă, Sheriff o va întâlni la Tiraspol pe Lokomotiv Moscova. Partida se va juca pe 19 octombrie.

Autor: Gheorghe Lungu

Share

Articole pe aceeași temă

0 Commentarii

Nu exista comentarii!

Nu sunt comentarii la acest moment, nu doriți să adăugați un comentariu?

Scrie un comentariu

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *