News

 Noutăți

Șacalii așteaptă cu nerăbdare protestul de mâine

Șacalii așteaptă cu nerăbdare protestul de mâine
January 24, 2015

Unii șacali „politici”, care se află în țara noastră, precum și doi fugari aflați prin Germania, așteaptă cu nerăbdare protestul anunțat pentru ziua de duminică, ora 13.00, să-și pună în aplicare planurilor lor de distrugere a țării și să lanseze aici un Maidan asemănător celui din Ucraina, unde învingători vor fi alții, numai nu poporul.

Acțiunea de mâine pare să fi fost convocată de oameni de bună-credință, care vor să strige din nou în Piață – „Jos Comuniștii”, fără să mai arunce cu pietre și bucăți de metal în edificiile guvernamentale. Însă, de ei vor să beneficieze ceilalți, aflați pe alte baricade ale opoziției, printre care Țopii (PLR) și Dodon (PSRM). Trustul Jurnal deja a început o amplă campanie de informare a opiniei publice, că mâine sunt așteptați pe baricade, iar socialiștii deja gândesc cum să se infiltreze printre rândurile „protestatarilor pașnici”.

Nu-i înțeleg pe cei care au decis să se ducă mâine în PMAN. Acest loc este destinat pentru Adunări naționale, nu pentru proteste sângeroase. PMAN nu este locul unde te ascultă politicienii care au călcat strâmb. Protestul de mâine ar trebuie să fie sediul partidului care a dezamăgit, nu în fața Casei Guvernului și nu în fața monumentului Domnitorului Ștefan cel Mare. Ori, sunt persoane care doresc să-i facă un cadou lui Ștefan cel Mare de „Ziua Unirii”, iar Țara Moldovei să intre într-un conflict din care să iasă învingătoare Rusia? Cine sunt de fapt cei care doresc să arunce cu pietre în favoarea celor care ne-au ocupat peste 200 de ani?

Să nu uităm că în Ucraina protestele tot au început cu mesajele pro-europene, însă de la aceste proteste s-a trecut rapid într-un război cu Rusia. Chiar astăzi teroriștii din Donețk înaintează spre un oraș ucrainean, venind cu pași rapizi spre teritoriul nostru. Se vrea același scenariu și la noi? Dacă da, atunci deja putem să facem lista celor care vor bate din palme dacă mâine se vor sparge capete pentru „integrarea europeană”.

Eu nu am de gând să ies în stradă. Nu am pentru ce și nici nu am chef să mă cert cu cineva. Am decis să nu cad pradă și de această obsesiilor unor politicieni. În 2009 am fost victimele lui Filat. A zis atunci că ne ducem în UE, însă uite că ne-a adus comuniștii la putere. Acum va fi invers – se va scanda tot pentru UE, însă vor avea de câștigat doar oamenii Rusiei. La fel, nu am dorință să mă prezint la apelul de mâine îndemnat fiind de Țopi, sau de alți politicieni care nu sunt sinceri nici cu ei însăși. Mâine am de gând să fac altceva – voi face o plimbare prin parcul de alături și mă voi gândi la ziua care va veni peste 4 ani, când vor fi din nou alegeri și vor încasa pedeapsa adevărată și nesângeroasă toți care o merită. Votul este cea mai grea pedeapsă politică!

Stimați concetățeni, de la protestul de mâine până la „panglica lui Gheorghe” este un singur pas. Armata Rusiei e peste Nistru. Ajunge aici 1-2 ore, fără să fie împiedicați. Nu vă lăsați provocați!

Autor: Corneliu Gandrabur

- See more at: http://vox.publika.md/politica/sacalii-asteapta-cu-nerabdare-protestul-de-maine-518482.html#sthash.jn6g71cf.dpuf

Share

Articole pe aceeași temă

1 Commentariu

  1. Valeriu
    Valeriu F d, H:i

    https://www.facebook.com/events/423785894436948/?ref_notif_type=plan_user_invited&source=1
    Oamneni buni, stati acasa! Nu va dati provocati de Mihai Ghimpu si Partidul Liberal – un partid proroman, nu va dati provocati de Dodon si Usatai – partide proruse! Acum la carma tarii au venit trei mari formatiuni politice: PLDM, PDM si PCRM care sunt partide stataliste, care nu vor pastrarea independentei, care nu doresc ca noi sa devenim robii Rusiei sau robii Uniunii Europene, care sunt pentru neutralitatea tarii! Fiti calmi! Nu va dati la provocatii! Domnii Lupu, Plahotniuc, Filat, Voronin ne doresc doar binele noua cetatenilor Moldovei! Nu avem nevoie de prucurori straini sau alti nacealnici de peste hotare! In gospodaria noastra, in casa noastra trebuie sa fie oamenii nostri stapaini!

    Reply to this comment

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *