News

Sinucidere sau crimă? Mister total la Sângera

Sinucidere sau crimă? Mister total la Sângera
July 31, 2017

Mister alimentat de o tăcere deplină în cazul tragediei de la Sângera. Familia, rudele, poliţia, foştii colegi de partid, toţi refuză să comenteze decesul lui Mihai Larii, fostul primar din localitate, care s-ar fi sinucis duminică. Singura evoluţie ţine de trecerea dosarului din responsabilitatea Poliţiei Botanica la cea municipală, sub coordonarea Procuraturii.

„Noi am dispus începerea urmăririi penale, urmărind un singur scop: să analizăm toate circumstanțele cazului respectiv și să avem posibilitatea să folosim toate pârghiile procesuale și toate posibilitățile reglementate de Codul de procedură penală, pentru a administra probe în scopul elucidării circumstanțelor cazului dat. Versiunea de bază este suicid”, a precizat pentru Impact TV șeful interimar al Procuraturii municipale Chișinău, Vitalie Sibov.

La peste 30 de ore de la tragedie, circumstanţele în care s-a produs aceasta rămân învăluite în mister. Nu este clar unde a fost găsit cadavrul, dacă pistolul era sau nu lângă victimă şi nici măcar, dacă a fost găsit cartuşul pe care poliţia îl căuta ieri.

„La moment, eu nu va comentez situația respectivă”, a mai adăugat Sibov.

Nici Certificatul de deces, pe care trebuie să fie indicată cauza decesului, încă nu a fost eliberat, iar secretara Consiliului orășenesc Sângera, Maria Brânzilă, a refuzat să discute despre acest caz.

Vestea despre presupusa sinucidere a primarului de Sângera, Mihai Larii, a lovit ca un trăsnet, ieri, la prânz. Zvonurile sunt diverse şi unele chiar halucinante. Un localnic susţine că arma primarului ar fi fost găsită în dulap, în timp ce mai mulți vecini au declarat că nu au auzi nicio împuşcătură.

La fel de controversat a fost și decesul deputatului PLDM Ion Butmălai, în decembrie 2014. Dosarul a fost clasat în 2015, ca sinucidere. Bărbatul a fost găsit cu o rană în piept, atipic pentru sinuciderile cu pistolul, iar de lângă cadavru au fost recuperate 2 cartuşe.

Share

Articole pe aceeași temă

0 Commentarii

Nu exista comentarii!

Nu sunt comentarii la acest moment, nu doriți să adăugați un comentariu?

Scrie un comentariu

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *