News

SPIRITE ÎNCINSE în Parlament! Socialiştii cheamă la raport Conducerea Ministerului Afacerilor Interne, Procuraturii Generale și a Serviciului de Informații și Securitate

SPIRITE ÎNCINSE în Parlament! Socialiştii cheamă la raport Conducerea Ministerului Afacerilor Interne, Procuraturii Generale și a Serviciului de Informații și Securitate
June 17, 2016

Conducerea Ministerului Afacerilor Interne, Procuraturii Generale și a Serviciului de Informații și Securitate vor fi audiate în Parlament, în urma unui demers al socialiștilor, nemulţumiţi de campania pornite de ODIP.

Socialistul Vlad Batrâncea a declarat că „desfășurarea acestei campanii este o propagandă zilnică și promovează în rândul tinerilor, minorilor, unirea cu alt stat, dar și lichidarea Republicii Moldova ca stat”.

La rândul său, Liderul PL, Mihai Ghimpu, s-a arătat nemulțumit de de faptul că o parte din majoritatea parlamentară a susținut propunerea socialiștilor.

„Stimați colegi, în special cei din majoritatea parlamentară, noi avem un acord care prevede că nu vom vota alătur de socialiști. Eu sunt român. La Socialiști sunt vreo 5 deputați care au cetățenie română, ei umblă cu 2 feți sau 12. Constituția noastră garantează că oricine poate promova orice idee, avem și hotărâre CEDO. Ce ține de corturi, ridicați voi corturile murdare și răpănoase. Nu vă este rușine în fața organului suprem Legislativ al țării. Îmi pare rău că sa votat”, a menționat Ghimpu, citat de realitatea.md.

Share

Articole pe aceeași temă

0 Commentarii

Nu exista comentarii!

Nu sunt comentarii la acest moment, nu doriți să adăugați un comentariu?

Scrie un comentariu

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *