News

Accident rutier sau tentativa de omor asupra lui Vlad Filat?

Accident rutier sau tentativa de omor asupra lui Vlad Filat?
November 30, 2014

În dimineaţa zilei de 29 noiembrie, automobilul în care se deplasa  preşedintele PLDM Vlad Filat a fost lovit frontal de un alt automobil care a iesit pe contrasens. Potrivit site-ului politicon.md, care face trimitere la Radio Vocea Basarabiei, accidentul s-a produs pe traseul Chişinău – Leuşeni.

2_19056700

în conduţii de vizibilitate redusă  şi carosabil umed, impactul a fost  atât de puternic încât automoibilul care venea din contrasens a fost plonjat peste cel în care se deplasa liderul PLDM. Vlad Filat nu a avut de suferit, fiind ranite doar două persoane din paza care îl însoţea, notează sursa citată.

Accidentul are loc la numai două zile după declaraţiile făcute de Vlad Filat la adresa serviciilor speciale ruseşti care pregătiseră  destabilizarea situaţiei social-politice din Republica Moldova.   În cadrul unei emisiuni televizate,  preşedintele PLDM  preciza că şi Renato Usatîi, şi organizaţia „Antifa”, precum şi alte organizaţii extremiste la sediile cărora au fost efectuate percheziţii făceau parte dintr-un proiect al serviciilor speciale ruseşti numit „Moldova”.

„Din ceea ce s-a întâmplat, vedem că nu este vorba de joacă. Este vorba de un scenariu bine pus la punct. Au fost investite în acest proiect „Moldova” sume enorme de bani murdari. A fost inclusă şi lumea interlopă. Ştiu că au fost ameninţări şi tentative de corupere fără precedent în adresa celor care au investigat acest caz. Ca atare, investigaţiile au demarat încă în luna aprilie. Alegerile din 30 noiembrie nu sunt alegeri simple, dar sunt alegeri dintre a fi sau a nu fi”, a spus Filat, citat de politicon.md.

Share

Articole pe aceeași temă

0 Commentarii

Nu exista comentarii!

Nu sunt comentarii la acest moment, nu doriți să adăugați un comentariu?

Scrie un comentariu

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *