News

(VIDEO) Așa ceva chiar nu ați văzut! Imagini de groază într-un pasaj pietonal subteran din centrul Capitalei

(VIDEO) Așa ceva chiar nu ați văzut! Imagini de groază într-un pasaj pietonal subteran din centrul Capitalei
October 19, 2017

Cioburi de sticlă și de teracotă, cabluri arse și dezgolite, doborâte la pământ ori care atârnă la întâmplare, gunoi de toată mâna și miros insuportabil. Dacă vă trece prin minte să traversați strada prin pasajul subteran din fața Academiei de Științe a Moldovei de pe bulevardul Negruzzi, ar fi bine să renunțați la acestă idee.

Cel mai probabil, în acest pasaj a avut loc un incendiu, iar vandalii au spart toate sticlele gheretelor, care fuseseră instalate cândva aici. Cert este faptul că situația nu este de o zi ori de două, iar autoritățile municipale fie că ignoră problema, fie că nici nu cunosc despre mizeria de aici.

Pentru că prin apropiere nu există nicio zebră, pietonii, inclusiv copiii, continuă să traverseze strada prin subterană, încercând să ocolească obstacolele, care demult ar fi trebuit să fie îndepărtate de serviciile municipale de resort.

Deși starea în care a ajuns această subterană este dezolantă, niciun lucrător de la salubritate care să se ocupe de curățarea ei, nu a fost observat în zonă.

Share

Articole pe aceeași temă

0 Commentarii

Nu exista comentarii!

Nu sunt comentarii la acest moment, nu doriți să adăugați un comentariu?

Scrie un comentariu

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *