News

(VIDEO) Atac armat în Suedia: cine sunt agresorii?

(VIDEO) Atac armat în Suedia: cine sunt agresorii?
October 13, 2017

Patru bărbați au fost spitalizați, după ce au fost împușcați într-un incident armat care a avut loc, joi noaptea, în orașul Trelleborg din Suedia. Poliția este în căutarea atacatorului. Autoritățile au fost chemate la locul incidentului în jurul orei zece seara, după ce două persoane au fost împușcate, în apropiere de principala stradă comercială a orașului. Autoritățile Suedeze anunță că alte două personae au suferit leziuni.

Un martor a declarat pentru agenția suedeză de presă TT că a auzit din apartamentul său șase împușcături și a văzut „mai mulți oameni” alergând în zonă. „A fost haotic”, a spus el, adăugând că poliția a sosit la scurt timp, după ce au fost trase focurile de armă.

Răniții au fost duși la spital, zona – blocată, iar poliția a declanșat o vânătoare ca să prindă agresorul sau agresorii. Un număr nespecificat de persoane au fost reținute pentru interogatoriu, au declarat autoritățile, adăugând că, în prezent, o divizie specială care se ocupă cu infracțiuni grave, investighează cazul.

Share

Articole pe aceeași temă

0 Commentarii

Nu exista comentarii!

Nu sunt comentarii la acest moment, nu doriți să adăugați un comentariu?

Scrie un comentariu

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *