News

(VIDEO) Ceartă între femeile lui Trump: cine este „Prima Doamnă” a SUA?

(VIDEO) Ceartă între femeile lui Trump: cine este „Prima Doamnă” a SUA?
October 10, 2017

Și-a atribuit, în glumă, titlul de „Primă Doamnă” a SUA și a provocat, astfel, nemulțumirea Melaniei Trump, actuala soție a liderului de la Casa Albă.

Ivana Trump, prima soție a președintelui american, Donald Trump, a provocat un adevărat val de mânie a actualei consoarte a acestuia, după ce, într-un interviu acordat în emisiunea „Good Morning America”, și-a arogat titlul de „Primă Doamnă”, iar gluma ei nu a fost primită bine de Melania Trump.

„Am numărul direct de la Casa Albă, dar nu vreau să-l sun, pentru că Melania este acolo”, a explicat Ivana Trump, atunci când a fost întrebată, dacă mai discută cu fostul ei soț. „Nu vreau să creez gelozie sau ceva de genul acesta, pentru că, practic, sunt prima soție a lui Trump. OK? Sunt Prima Doamnă, OK?”, a mai adăugat ea râzând.

Prin vocea purtătoarei sale de cuvânt, Stephanie Grisham, actuala soție a președintelui american a transmis un mesaj în care dă clar de înțeles că nu a apreciat gluma.

Ivana Trump, în vârstă de 68 de ani, este mama primilor trei copii ai lui Donald Trump: Donald Jr, Ivanka și Eric. Ea a acordat interviul care a provocat mânia Melaniei Trump, în timp ce se afla într-o campanie de promovare a cărții sale „Raising Trump”, scrie Agerpres.

Share

Articole pe aceeași temă

0 Commentarii

Nu exista comentarii!

Nu sunt comentarii la acest moment, nu doriți să adăugați un comentariu?

Scrie un comentariu

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *