News

(VIDEO) După 21 de ani de înstrăinare, Irina îşi caută părinţii din Moldova: „Simt că nu este așa cum mi se spune…”

(VIDEO) După 21 de ani de înstrăinare, Irina îşi caută părinţii din Moldova: „Simt că nu este așa cum mi se spune…”
October 17, 2017

O tânără din Republica Moldova, care a fost adoptată de cetățeni americani în 1996, își caută părinții biologici. Numele ei este Irina Morari și s-a născut la Bălți, pe 26 octombrie 1990. Irina le-a adresat un mesaj părinților săi pe o rețea de socializare și speră că Anna și Oleg Morari îi vor da de știre.

Irina le-a adresat părinților săi o scrisoare emoționantă în speranța că aceștia vor citi mesajul, fie persoane care îi conosc, vor vedea scrisoarea și le vor transmite că fiica lor ii caută.

„Dragă Mamă şi Tată, sunt eu, Irina. Vă caut, şi a trecut foarte mult timp de atunci! Mi s-a spus că am fost lăsată la a doua mea zi de naştere. Simt că nu a fost aşa şi simt că am fost luată de lângă voi, dar nu ştiu cum. Am fost pusă într-un orfelinat numit Casă de Copii, din câte mi s-a spus. Am un certificat de naştere din care rezultă că numele de familie este MORARI şi eu am fost adoptată la vârsta de 5 ani, aproape 6 ani, când am fost adusă în SUA. Îmi doresc mult să vă găsesc şi sper să avem o fericită reuniune şi să reuşim să ne cunoaştem unii pe alţii. Ar fi un vis care devine realitate!”, a ascis Irina pe Facebook.

Persoanele care au informații despre părinții Irinei și vor să-i ofere un ajutor, sunt îndemnate să-i scrie un mesaj prin intermediul grupului de Facebook – The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

Autor: Sabina Roibu

Share

Articole pe aceeași temă

0 Commentarii

Nu exista comentarii!

Nu sunt comentarii la acest moment, nu doriți să adăugați un comentariu?

Scrie un comentariu

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *