News

(VIDEO-FOTO) Atacatorul din Las Vegas deținea un adevărat arsenal și era milionar

(VIDEO-FOTO) Atacatorul din Las Vegas deținea un adevărat arsenal și era milionar
October 3, 2017

Atacatorul din Las Vegas avea un adevărat arsenal în camera sa de hotel, dar şi în propria locuinţă, la Mandalay Bay. În hotel, poliţiştii au descoperit 23 de arme de foc, iar acasă, alte 19 puşti şi mitraliere. Potrivit presei, bărbatul era milionar în dolari, ca urmare a afacerilor sale imobiliare, avea mai multe maşini, avion personal şi locuia într-o casă de 400.000 de dolari.
Las Vagas 1

las Vegas 2

Las Vegas 4

Lasvegas 3

Potrivit digi24.ro, jurnaliştii de la CNN au reconstituit condiţiile în care a avut loc atacul. „Aceasta este strada pe care toată lumea o ştie şi pe care sunt toate punctele de atracţie, până aici. Suprafaţa pe care s-a desfăşurat concertul este exact aici şi vreau să vă precizez că scena este aici. Atacatorul era aici, în Mandalay Bay, undeva în această zonă, şi asta înseamnă că el trăgea peste drum, pentru a-i lovi pe oamenii aflaţi la concert. Vă vom oferi o imagine mai bună. Priviţi raza de acţiune despre care vorbim aici. Din locul în care trăgea, gloanţele au parcurs între 300 şi 400 de metri. Nu ştim ce tip de muniţie a folosit, dar nu este neapărat necesar să fi fost una specială, la această distanţă. Aceasta este aproximativ priveliştea pe care atacatorul ar fi avut-o. Priviţi aici, aici era locul concertului, într-o zonă deschisă, cu scena aici, se poate vedea cum oamenii stau de obicei la un concert, într-un fel de grămadă în zona din faţă, şi nu trebuie să fii un puşcaş experimentat pentru a trage o cantitate mare de gloanţe, aşa cum am auzit că s-a tras în această zonă.”
las Vegas 5

Las vegas 6
Amintim că infractorul Stephen Paddock, în vârstă de 64 de ani, a tras focuri de armă în mulțime, duminică seara, la un festival în aer liber din Las Vegas. În urma atacului, 59 de persoane au fost omorâte, iar mai mult de 500 au fost rănite, printre acestea fiind și un cetățen român. Răufăcătorul s-a sincis înainte ca oamenii legii să-l rețină, iar motivul gestului său lugubru rămâne, deocamdată, învăluit în mister.

Share

Articole pe aceeași temă

0 Commentarii

Nu exista comentarii!

Nu sunt comentarii la acest moment, nu doriți să adăugați un comentariu?

Scrie un comentariu

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *