News

(VIDEO) Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a ațipit în timpul unei conferințe de presă cu Petro Poroșenko

(VIDEO) Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a ațipit în timpul unei conferințe de presă cu Petro Poroșenko
October 10, 2017

Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a ațipit la o conferință de presă comună cu liderul de la Kiev, Petro Poroșenko.

Într-o înregistrare video a conferinței de presă, care a apărut pe Twitter Sputnik-Turcia se vede cum Erdogan, stând alături de Poroșenko, adoarme prima dată în timpul discursului președintelui Ucrainei, apoi se trezește, cască și iar adoarme pentru câteva secunde. Poroșenko a observat „chinul” colegului său din Turcia și a bătut ușor în masa ca să-l trezească.

Pe 9 octombrie, la Kiev, a avut loc o întâlnire a lui Petro Poroșenko și Recep Tayyip Erdogan. Declarația liderului turc că țara sa nu recunoaște aderarea Crimeei la Rusia a fost unul dintre momentele principale ale discuției. Ca răspuns, Poroșenko a propus ca Erdogan să se alăture grupului de „prieteni ai de-ocupației Crimeei”.

Amintim că, zilele trecute, și purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov, a adormit în timpul unei conferințe de presă, susținută de Vladimir Putin și președintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan.

Dintr-un filmuleț postat pe YouTube se vede că atunci când Erdogan începe să vorbească, Peskov încă este treaz, dar la scurt timp după începerea discursului președintelui turc, el începe să ațipească.

De asemenea, camera video a surprins momentul în care ministrul rus al MAE, Serghei Lavrov, îl privește pe Peskov cu îngrijorare, dar nu îl trezește pe purtătorul de cuvânt adormit.

Share

Articole pe aceeași temă

0 Commentarii

Nu exista comentarii!

Nu sunt comentarii la acest moment, nu doriți să adăugați un comentariu?

Scrie un comentariu

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *